UNPR si CNADNR impreuna pentru mediul de afaceri romanesc

0
397

Luni, 11 mai 2015, la sediul Prefecturii Bihor, presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, Ioan Lucian, s-a intalnit cu Directorul General al  CNADNR, Narcis Stefan Neaga.

Este pentru a doua oara pe parcursul unui an cand cei doi se intalnesc, abordand problemele realizarii infrastructurii rutiere din Romania.

Uniunea Nationala a Patronatului Roman propune CNADNR realizarea unor sesiuni de informare la care sa participe beneficiarii, proiectantii, consultantii, firmele de servicii in constructii, firme ce comercializeaza produse pentru infrastructura rutiera.

“Dorim gasirea  tuturor posibilitatilor de colaborare intre Uniunea Nationala a Patronatului Roman si CNADNR, in folosul mediului de afaceri si al tuturor factorilor care sunt implicati in realizarea infrastructurii rutiere din Romania.”, a precizat presedintele UNPR.

Receptiv la propunerile uniunii patronale, Directorul General Narcis Stefan Neaga a si concretizat viitoarea colaborare prin invitatia ca prima actiune ce se va desfasura in colaborare sa fie organizata la sediul CNADNR din Bucuresti.

“Sunteti invitati la sediul nostru, unde avem toate conditiile de desfasurare a unui astfel de eveniment, pe care ni-l dorim concret si productiv”, a incheiat directorul general al CNADNR.

 

 

BIROUL DE PRESA

Uniunea Nationala a Patronatului Roman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here