Transylvania College și Holzbox Cluster – două importante obiective pentru Uniunea Națională a Patronatul Român

0
759

 Așa consideră Uniunea Națională a Patronatul Român (UNPR) cele două realizări deosebite ale mediului de afaceri din județul Cluj cu care, în data de 3.10.2017, a avut întâlniri președintele Ioan LUCIAN în turneul național pe care îl întreprinde.

Participând la întâlnirea anuală a membrilor Cluster-ului Holzbox, reprezentanții UNPR au putut afla câte ceva despre realizările și obiectivele acestui Cluster ce unește interesele producătorilor de mobilă din Transilvania.

“Găsirea unei formule de parteneriat dintre Holzbox și UNPR ar putea fi benefică pentru ambele părți. Profesionalismul și calitatea produselor membrilor dumneavoastră, împreună cu experiența, aria relațională mare internă și externă pe care o are UNPR, pot fi argumente serioase pentru o cooperare viitoare”, le-a transmis președintele Ioan LUCIAN membrilor Cluster-ului aflați în sala de conferințe a frumosului stabiliment Bonanza din localitatea Rădaia, județul Cluj.

A doua întâlnire, deosebit de importantă pe care delegația UNPR a avut-o în județul Cluj, a fost cu președinta fondatoare a Transylvania College, una dintre cele mai importante și prestigioase edificii de învățământ privat din România și nu numai.

“Este uimitor ce ați putut realiza la Cluj, ridicând standardele învățământului clujean și românesc la cel mai înalt nivel”, a subliniat președintele Ioan LUCIAN, în timp ce, având-o ca ghid pe președinta Colegiului, doamna Simona BACIU, vizita superba clădire în care aproximativ 700 de copii învață într-un sistem modern.

Dotările de excepție, metodele avangardiste de predare, exigențele profesorilor au făcut ca zeci de elevi ai acestui Colegiu să aibă rezultate de excepție în competițiile interne și internaționale.

Despre toate acestea, Simona BACIU, creierul acestei investiții private în învățământul românesc le-a povestit cu pasiune reprezentanților UNPR care, de altfel, i-au și propus câteva variante de colaborare pe viitor.

“Cu siguranță că doamna președinte Simona BACIU poate fi dată ca exemplu de ceea ce înseamnă cu adevărat investiție românească trainică și de mare impact pentru comunitatea clujeană și românească, de aceea UNPR – prin reprezentanții noștri în județul Cluj, va propune Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca ca distinsei doamne Simona BACIU să i se acorde titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Cluj-Napoca.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here