Presedinta Braziliei se intilneste cu Maria Sabin, dir gen. SAPICO-BADOR, Bihor

0
308

GLOBAL SUMMIT OF WOMEN, Sao Paulo, Brazilia Editia a 25-a

 

Sub egida Excelentei Sale Doamna Presedinte a Braziliei Dilma Rousseff si cu deosebita organizare a Doamnei Presedinte a Global Summit of Women Irene Natividad, pe data de 14 Mai va avea loc cea de a 25-a editie a Summitului Global al Femeilor in Sao Paulo, Brazilia.

 

Reprezentata prin sloganul “Femei creative, economii creative”, intrunirea din 2015, aduce in prim plan spiritul inovator pe care il aduc femeile in mediul economic global, in ciuda provocarilor pe care le infrunta ca angajati, manageri si antreprenori. Reuniunea din acest an exploreaza modalitatile prin care femeile creeaza prin spiritul lor antreprenorial oportunitati de dezvoltare in mediul global, in timp ce conserva si protejeaza resursele naturale din ce in ce mai limitate. Dupa cum spunea si Nelson Mandela in discursul tinut in cadrul Summitului in anul 2000 “Lupta de a pune femeile in primele randuri ale celor ce iau decizii trebuie sa fie luptata de toti cei care isi doresc pace si stabilitate”.

 

Figurile de renume mondial care reprezinta lupta femeilor pentru egalitate si pentru dreptul la cuvant in mediul politic din cadrul conferintei sunt: E.S. (Excelenta Sa) Dna. Presedinte a Kosovo Atifete Jahjaga; E.S. Dna. Vice-Presedinte a Vietnam Nguyen Thi Doan; Dna Ministru a Finantelor in Albania Brunilda Paskali; Dna Secretar de Stat pentru Educatie in Angola Ana Paula Fernando; Dna Ministru a Muncii si a Statutului Femeilor in Canada Kellie Leitch; Dna Ministru Delegata de Stat in Emir. Arabe Unite Dr. Maitha Salem Al Shamsi etc.

 

Mediul de business este reprezentat de femei de afaceri de renume mondial: Dna. Henryka Bochniarz, CEO, Boeing Europa de Est si Centrala (Polonia); Dna. Rose Maria Garcia, CEO Siemens (Spania); Dna. Denise Evans, Vice-Presedinte IBM Dezvoltare de Piata (SUA); Dna. Sung Joo Kim, Membru Board Directoral si Fost-Presedinte MCM Holdings Ag (Koreea de Sud); Dna. Donna Hrinak, Presedinte Boeing (Brazilia) etc.

 

Ca invitat la peste 20 din cele 25 de conferinte ale Global Summit of Women si premiata de doua ori in cadrul Global Women’s Leadership Awards, ca exemplu de loialitate si consecventa, Dir. Gen. al grupului de firme Sapico-Bador, Dna. Maria Sabin, a fost invitata in mod special de catre organizatori la sarbatorirea a 25 de ani de la infiintarea summitului.

Programul conferintei include discutii si dezbateri pe o varietate de teme inclusiv: dezvoltarea de brand la nivel national si international; gasirea solutiilor creative intr-un mediu cu resurse naturale epuizabile; intarirea diversitatii de gen in mediul de afaceri si politic; sustinerea organizatiilor pentru promovarea femeilor prin intermediul presei.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here