Pentru mediul de afaceri, Johannis, mai mult rabdator decat jucator,

0
233

Pentru mediul de afaceri, Johannis, mai mult rabdator decat jucator, spune un fost angajat la EUROPA LIBERA

Pentru mediul de afaceri, Johannis, mai mult rabdator decat jucator, spune Emil Hurezeanu la TBB 2015
Analist, publicist, istoric, dar mai ales un om modest, si foarte civilizat, Emil Hurezeanu este cel care in anii grei ai comunismului ne facea sa stam pe intuneric cu radioul cu baterii, si sa ii ascultam emisiunile incurajatoare de la Europa Libera.

Anul acesta, Emil Hurezeanu a onorat prin prezenta sa, Gala Top Branduri Bihorene aflata la cea de a patra editie in Oradea. Invitatul de onoare al manifestarii a reusit sa transmita intregii sali expierente care sa ne atraga atentia asupra viitorului care va veni urmare prezentului tumultuos.
Insotindu-l, pe drum, de la Oradea spre Timisoara, am descoperit ca Emil Hurezeanu a avut sansa sa cunoasca si sa comunice cu personalitati ale lumii precum Henry Kissinger, Helmuth Kohl, si mi-am satisfacut curiozitatea aflind ca Europa Libera emite inca, de la Praga, cu o echipa micuta pentru cine credeti, pentru Republica Moldova.
O expresie mi-a ramas intiparita in legatura cu principiile sale referitoare la afaceristii oameni puternici. Un om puternic devine si mai puternic in clipa in care stie sa se limiteze.

Read more at http://www.infovestonline.ro/pentru-mediul-de-afaceri-johannis-mai-mult-rabdator-decat-jucator-spune-un-fost-angajat-la-europa-libera/#ILBD46KiVC1O1q7d.99

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here