Mediul de business devine normal, marile organizatii se unesc

0
233

Conform celor stabilite in intalnirea din luna ianuarie 2015, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Uniunea Nationala a Patronatului Roman au semnat azi, 7 aprilie 2015, un protocol de colaborare cu scopul de a sustine si de a promova interesele mediului de afaceri din Romania la nivel local si national.
“Camera de Comert si Industrie a Romaniei are o deschidere deosebita catre un astfel de demers ce marcheaza in mod eficient si concret cooperarea cu mediul de afaceri, in special cu cel privat romanesc”, a declarat dl. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Semnarea acestui Protocol de Colaborare reprezinta un semnal puternic la nivel national si judetean pentru mediul de afaceri de coagulare a miscarii patronale din Romania.
“Reprezentam impreuna interesele mediului de afaceri din Romania si impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei vom reusi sa regandim si sa dam o noua dimensiune reprezentarii mediului privat din Romania”, a subliniat dl. Ioan Lucian, Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman.
In acest context, Presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman a lansat invitatia dlui. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei de a fi partener in organizarea “Forumului Patronatelor din Romania”, cea mai larga platforma de dialog real adresata tuturor patronilor si structurilor patronale din Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here