FPB si primaria Oradea sunt alaturi de transportatorii bihoreni

0
268

Azi, 12.02.2013, Comitetul de Coordonare al Firmelor de Transport din cadrul Federației Patronilor Bihor, însotit de președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român și al Federației Patronilor Bihor, dl Ioan Lucian, a participat la o întâlnire cu dl. Ilie Bolojan in calitate dublă, de primar al Oradiei dar și de membru al Comitetului Național Director al PNL.
Acesta și-a arătat, ca de fiecare dată, deschiderea față de problemele companiilor private bihorene dar și interesul față de o problemă serioasă a transportatorilor (impozitarea diurnei externe). De asemenea, primarul Bolojan a confirmat implicarea și în aspecte pe care le poate controla direct, cum sunt realizarea unei școli de șoferi pentru TIR-uri, un tratament egal al investitorilor de tip ancoră în Oradea.
Ambele părți au convenit necesitatea întâlnirii cu parlamentarii bihoreni în vederea pregătirii meticuloase a unei intervenții legislative clare și care să evite pe viitor declanșarea de conflicte in lumea transportatorilor, similare cu cele de la sfârșitul anului trecut.
Birou presa FPB

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here