Dialogul social va aduce respectul mediului de afaceri fata de guvern

0
263

10.03.2015

Una din principalele atributiuni ale ministrului delegat pentru dialogul social vizeaza informarea Guvernului Romaniei cu privire la solicitarile formulate de catre partenerii sociali ( patronate , sindicate), aceast aspect fiind foarte important pentru Uniunea Nationala a Patronatului Roman, in demersul sau de aducere la cunostinta Guvernului a mesajelor care interactioneaza in mod frecvent cu mediul de afaceri.

DSC04842
“Este important, domnule ministru Liviu Pop, sa gasim in Guvernul Romaniei un partener de dialog pentru dinamizarea miscarii patronale si de ce nu, pentru coagularea acesteia. Consideram ca avand un partener serios, viabil de dialog si actiune, guvernul are numai de castigat, iar patronatele vor respecta o institutie fundamentala deschisa spre mediul de afaceri”, a subliniat presedintele UNPR, Ioan Lucian, la intalnirea cu ministrul delegat pentru Dialogul Social din data de 10 martie 2015.
Ministrul Liviu Pop si-a manifestat intreaga disponibilitate pentru a facilita organizarea unor intalniri productive intre reprezentantii UNPR si membrii guvernului, precum si realizarea unor activitati comune care sa apropie mediul de afaceri de Guvrnul Romaniei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here