Dialogul “Senat – UNPR” soldat cu promisiuni pragmatice

0
232

 

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a primit delegația Uniunii Naționale a Patronatului Român, într-o întâlnire organizată la Palatul Parlamentului.
Această întâlnire se încadrează în politica Uniunii Naționale a Patronatului Român, de a avea un dialog cu cele mai importante instituții ale statului român, Senatul României fiind una dintre ele.
Au fost abordate teme precum modul de colaborare între Uniunea Națională a Patronatului Român și Senatul României, președintele Ioan Lucian propunând constituirea unei comisii Senat-patronat, de monitorizare și analiză a mișcării patronale din România.
Având în vedere și poziția președintelui Călin Popescu Tăriceanu, de viitor prim ministru, în cazul în care președinția va fi câștigată de Victor Ponta, s-au abordat teme de actualitate, cum ar fi : păstrarea cotei unice de impozitare, scăderea taxelor și impozitelor pentru companiile private din România, sprijinirea investitorilor români, eliminând diferențierile care se fac în comparație cu cei străini, dinamizarea activității Consiliului Economic și Social.
Uniunea Națională a Patronatului Român, prin președintele Ioan Lucian, a propus la această întrevedere o nouă abordare a ceea ce înseamnă cu adevărat o confederație patronală națională, atât din perspectiva instituțiilor importante, cât și a companiilor private din România.

BIROUL DE PRESĂ
UNIUNEA NAȚIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here