Colinde în Cetate

0
251

Colinde în Cetate

Federaţia Patronilor Bihor a fost gazdă primitoare pentru cete de colindători în Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea. Timp de mai bine de o oră sala mare de conferințe a răsunat de colinde tradiţionale şi a fost învăluită în miros de cozonaci.

IMG_9642

 

Sunetul de zurgălăi al trupelor de dans au făurit o atmosferă de basm în Cetate unde atât oamenii de afaceri cât şi colindătorii au găsit răgazul de a asculta glasul dumnezeiesc al colindelor.

IMG_9628

Zeci de reprezentanţi ai firmelor din Federaţie s-au bucurat în acest mod de sclipirea din ochii copiilor primind daruri, direct de la Moşul care a început să colinde oraşul. Moş Crăciun a colaborat de această dată foooarte bine cu compania European Drinks şi cu vicepreședinții FPB, Vasile Fonoage și Florin Balint, care au fost doar mesagerii moşului.

IMG_9646

Sunetul grav dar feeric al colindelor, admirabil interpretate de grupul coral condus de pr. conf. univ. dr. Mihai Brie, de elevii clasei a III-a a Școlii Dacia și de binecunoscutul cor al veteranilor “General Traian Moșoiu” au făcut din această ultimă întâlnire a oamenilor de afaceri  să fie una de suflet, încărcată de daruri şi emoţii.

IMG_9565

Federaţia Patronilor Bihor urează încă de pe acum SĂRBĂTORI  FERICITE şi LA MULŢI ANI tuturor colaboratorilor şi partenerilor săi.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here