Clujul se alatura UNPR in demersul intaririi miscarii patronale romanesti

0
643

Conducerea Uniunii Nationale a Patronatului Roman si-a incheiat pe anul 2014 ciclul de intalniri in judetele din Romania, cu organizatiile patronale si institutiile principale ale judetelor, la Cluj-Napoca.

IMG_9745 copy

Prefectul, Gheorghe Ioan Vuscan si presedintele Consiliului Judetean, Vakar Istvan, impreuna cu presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, Ioan Lucian, au trecut in revista posibilitatile de colaborare in urma carora mediul de afaceri din judetul Cluj sa poata evolua intr-un cadru prielnic, prietenos si incurajator.

IMG_9763 copy

Intalnirea dintre presedintele Asociatiei Patronilor si Meseriasilor Cluj, Augustin Fenesan si presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, Ioan Lucian, a fost una de bun augur, puternica organizatie patronala din Cluj fiind un exemplu deosebit, pentru ceea ce trebuie sa reprezinte o organizatie patronala regionala.

IMG_9768 copy

Cei doi presedinti au convenit impreuna, realizarea unui parteneriat care sa intareasca si mai mult miscarea patronala la nivel regional si national.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here